Workshops (scholen/bedrijven/ particulier)

Workshops op maat 

scholen / bedrijven/ particulier 

Bij de zangworkshops Maar Nu Gaan We Zingen (veelal geboekt door scholen) gaan we eerst op een speelse en soms hilarische wijze onze stem verkennen en leren we hoe we onze stem het beste kunnen gebruiken. Daarna worden er liedjes gezongen die vrolijk zijn of misschien wel een beetje verdrietig of nog

anders, maar we gaan in ieder geval proberen om ook te voelen waar we nou eigenlijk over zingen. Hierdoor gaan we steeds meer als echte zangers/zangeressen klinken. 


Voor elke groep zijn er eigen (bij de groep/leeftijd passende) liedjes, alsook gemeenschappelijke liedjes voor alle groepen. Hoofddoel van deze workshop is het ervaren

van plezier bij het maken van muziek. Al spelend/zingend maakt de groep kennis met vele leermomenten.


Deze workshop kan eenmalig, maar ook over een periode van een aantal

weken gegeven worden.


Ook kunnen er muzieklessen op maat in elkaar gezet worden, desgewenst gekoppeld aan een

thema, waarbij een slotoptreden tot de mogelijkheden behoort.


Bijvoorbeeld voor scholen een eigen lied schrijven/tekst maken met een zelfgekozen thema zoals: pesten, verliefd zijn, feest enz., of iets dat actueel speelt. Hierbij kunnen er instrumenten ingezet worden.


Ook kan in overleg een zang/muziek workshop gegeven worden voor bedrijven of voor een groep mensen bij particulieren thuis. Desgewenst kan er een thema aangedragen worden waarop de workshop wordt afgestemd. Plezier staat voorop, maar het zal alsnog ook leerzaam zijn.


Nu ook online !